Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ: "ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ"

Η κυβέρνηση Τσίπρα οφείλει να αποκαταστήσει τους αρνητές του ΑΜΚΑ. Αυτούς οι οποίοι για λόγους θρησκευτικής συνείδησης ταυτίζουν τον ΑΜΚΑ με το χάραγμα του 666 και αρνούνται να τον παραλάβουν. Η Πολιτεία όμως, ανάλγητη και εγκληματούσα, έκοψε συντάξεις, μισθούς...

και πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 800 τουλάχιστον συμπολίτες μας! Φέρθηκε σκληρότερα και από την τρόικα. Μια τρόικα που ναι μεν λέει "αν δεν τηρήσεις το μνημόνιο, σου κόβω τη χρηματοδότηση", αλλά το συζητάει για μεγάλο διάστημα. Η ελληνική Πολιτεία έκοψε "μαχαίρι¨τα πάντα από τους αρνητές του ΑΜΚΑ κι έτσι σήμερα οδηγεί  στον θάνατο ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία, πολοί δε από τους οποίους είναι βαριά άρρωστοι! 
Δικαίως όλοι αυτοί διαμαρτύρονται και ζητούν να τους δοθούν όσα δικαιούνται και όσα έχουν πληρώσει στο κράτος για τη σύνταξή τους. Όταν κατέβαλαν επί 35 χρόνια τα ασφάλιστρά τους στον φορέα τους, δεν είχαν κάνει καμία συμφωνία με το κράτος ότι θα τους έκοβε τη σύνταξη αν δεν παραλάμβαναν τον ΑΜΚΑ, που δεν είχε καν επινοήσει ακόμη η Πολιτεία! Πρόκειται δηλ. για πολλαπλό έγκλημα από την πλευρά του κράτους.
Ο Στέλιος Δανδουλάκης (πλοίαρχος εν αποστρατείαείναι αρνητής του ΑΜΚΑ, με σοβαρά προβλήματα υγείας, που η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά του έχει κόψει τη σύνταξη από το 2013! 
Πριν από μερικές ημέρες έστειλε επιστολή-καταπέλτη προς τον Πρωθυπουργό Τσίπρα, με την οποία του ζητεί την αποκατάσταση της σε βάρος του και σε βάρος όλων των αρνητών του ΑΜΚΑ, αδικία. 
Ιδού η επιστολ.ή του:
Προς:   
Εξοχότατο Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα, Αξιότιμους: Υπουργούς Εργασίας κ.Πάνο Σκουρλέτη, Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Δημήτριο Μάρδα, Γ.Γραμ. Υπουργείου Εργασίας κ. Γεώργιο Ρωμανιά, 
Βουλευτές: Ηρακλείου κ.Κωνσταντίνο Δαμοβολίτη και Αχαΐας Νικόλαο Νικολόπουλο και Δημοσιογράφο κ. Γεράσιμο Βραχιολίδη.

     Θέμα: Απάνθρωπη διακοπή συντάξεων, μισθών και περίθαλψης από (κυβέρνηση) Σαμαρά.
       Στη συνέχεια σχετικών εγγράφων(9,10-3-2015) που σας έχω υποβάλλει σας διαβιβάζω συνημμένα όπως παρακάτω, ιατρικές γνωματεύσεις από τις οποίες αποδεικνύεται η σοβαρότατη κατάσταση της υγείας μου, όπου  είχα αναφέρει στη απερχόμενη εγκληματική κυβέρνηση Σαμαρά, τόσο εγώ όσο και άλλοι ομοιοπαθείς αδελφοί Έλληνες Χριστιανοί με σοβαρότατα προβλήματα υγείας, όπως εγκεφαλικά και καρδιολογικά προβλήματα, τύφλωση, τετραπληγία, ζαχαρώδη διαβήτη (με πέντε ινσουλίνες ημερησίως) κ.α.
      
α. Ιατρικές καρδιολογικές γνωματεύσεις:
          (1)Με αρ.φακ.750.2/86/2014,με ημ.21-3-2014 την οποία είχα καταθέσει στη πταισματοδίκη Χανίων κα.Τωμαδάκη την 18-3-2014 προκειμένου να ενσωματωθεί-προστεθεί στη Μηνυτήρια Αναφορά μου που είχα καταθέσει στη Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών με αρ.πρωτ.Γ.2014240 και ημ.29-1-2014 και για την οποία ποτέ δεν έλαβα απάντηση. Μήπως εδόθη εντολή από τον Σαμαρά που είχε καταπατήσει το Ελληνικό Σύνταγμα και κάθε ανθρώπινη ευαισθησία?
       (2) Με ημ. 19-3-2015.
    β. Ουρολογική γνωμάτευση με ημ.19-3-2015.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου