Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α. ΤΖΙΑΚΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΕΔ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ: "ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ...ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ..."!

Ο Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης, με αφορμή την απάντηση του Δημάρχου για τους λόγους για τους οποίους απέκλεισε τις Έφεδρες Ειδικές Δυνάμεις (ΚΕΕΔ) τόσο από την συμμετοχή τους στην παρέλαση όσο και από την κατάθεση στεφάνου στο ηρώο των πεσόντων (η απάντηση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα μας και μπορείτε να τη διαβάσετε κι (εδώ) , περνά στην αντεπίθεση και με ανταπάντησή του λέει ότι ο Δήμαρχος ουσιαστικά αποκάλυψε το παρασκήνιο που παίχτηκε πίσω από τις πλάτες του ΚΕΕΔ:
Διαβάστε στα περισσότερα με προσοχή την απάντηση του επικεφαλής των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) κ. Τζιάκη:

Απαντώ, απλά για να μην μένουν στον αέρα και δημιουργούν εντυπώσεις:
1. Ουδέποτε είπε κανείς ότι το ΚΕΕΔ είναι αναγνωρισμένο από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, αλλά από τα αρμοδία προς τούτο όργανα.
2. Το δεύτερο συνημμένο, παντελώς άσχετο με την όλη κατάσταση, απλά δημιουργεί και πρόσθετες απορίες ως προς τις διακρίσεις μεταξύ σωματείων.
3. Τέλος, διαφαίνεται πλέον και για τους αδαείς το "παρασκήνιο" και δεν τηρούνται καν τα προσχήματα με αποκαλύψεις εγγράφων. Εγώ πάντως, τα όσα μου ανέφερε τον Οκτώβριο του ‘14 η αρμόδια αντιδήμαρχος και τα οποία (όπως η ίδια μου είπε) εγνώριζε ο δήμαρχος, ουδέποτε τα ανεκοίνωσα στον… αέρα. Τώρα πλέον το κάνουν μόνοι τους.

Σας ευχαριστώ.
ΥΓ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 σχόλια:

  1. Ταξίαρχε αυτός ο Δήμαρχος δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορική πόλη ΄ Είναι ένα ανδρείκελο που ψηφίστηκε από τα Διεφθαρμένα κόμματα της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ και την τουρκόφιλη ΡΗΜΑΔ η ΔΗΜΑΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα το ποσοστό των κατοίκων που ψήφισαν αυτόν τον δήμαρχο είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ…
    Ωραίους κατοίκους έχει ο Χολαργός και ο Παπάγος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή