Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΡΟΠΗ! Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ! ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ!!!

Δεν γνωρίζουμε αν έγινε πρόσφατα η συνέντευξη, πάντως είναι ντροπή και απαράδεκτο για την Τατιάνα Στεφανίδου. Προσκαλείς στην εκπομπή...

σου ένα άτομο για να το κάνεις ρόμπα; Ως οικοδεσπότης έτσι φέρεσαι στους φιλοξενούμενούς σου; Και ειδικά στην Μπεζαντάκου η οποία τύποις και ουσία είναι αδύναμη. Κάλεσε τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο και κάνε τον ρόμπα. Η Μπεζαντάκου τι σου φταίει; Ένα άτομο απλό στο οποίο η ίδια η ΤV του έδωσε δημοσιότητα (ουσιαστικά το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει τηλεθέαση) και αντίστοιχα αυτή θέλησε να επωφεληθεί για τον εαυτό της ώστε να γίνει περισσότερο γνωστή! Εσύ κυρία Στεφανίδου τι δουλειά έχεις να την ξεφτιλίζεις; Τι σου έφταιξε; Κηδεμόνας της είσαι και την κάνεις ρόμπα; Το κλάμα της κ. Μπεζαντάκου είναι τα ...παράσημα της συνέντευξης-ντροπή για την κα Στεφανίδου. Μας θύμισε τον Πάνο Παναγιωτόπουλο όταν το 1994 είχε καλέσει στο στούντιο τον Λεβέντη και τον έκανε ρόμπα φέρνοντας πίτσες την ώρα της εκπομπής του!
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το spirospero.gr



1 σχόλιο:

  1. Η ΜΙΑ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΒΑΖΟ
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή