Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ-KICK BOXING ΓΙΑ ...ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Δείτε την αφίσα που μας έστειλε ο Ίωνας από τη Θεσσαλονίκη: Οι αντιφασίστες- αντι-νεοναζιστές οργανώνονται και φτιάχνουν σχολές ...

προπόνησης πυγμαχίας και kick Boxing για να πλακώνουν στο ξύλο με επιτυχία τους Χρυσαυγίτες! 
Δείτε και τηνα φίσα που έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης με τα προπονητικά τους προγράμματα! 

11 σχόλια:

  1. Οι αντιφασίστες του κώλου το περασμένο Σάββατο έκαναν πορεία στην Αθήνα μαζί με Αφγανούς και Πακιστανούς Λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας στο κέντρο της Αθήνας . Μετά το τέλος της πορείας 10 Αφγανοί πίθηκοι απομόνωσαν μια αντιρατσίστρια από την πορεία και κοντά στην Αχαρνών όπως λένε πολλές εφημερίδες σήμερα την βίαζαν για ώρες . Το περίεργο είναι ότι οι αντιφασίστες της σφαλιάρας δεν αντέδρασαν σε αυτή την φρικιαστική πράξη των λαθραίπηκων και συμβούλεψαν την συντρόφισσα τους να μην πει τίποτε και δυσφημιστεί το κίνημα τους . Η συντρόφισσα όμως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία . Αυτά είναι τα τελευταία νέα με τους αναρχομαλάκες αντιφασίστες της κλωτσιάς . Περαστικά σας σύντροφοι και συντρόφισσες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γέλιο προσφέρουν αυτοί οι αντιφασίστες... Μαθαίνουν κικ-μπόξινγκ για να μην σκίζονται τα καλτσόν, οι ζαρτιέρες και να έχουν καλή επιδερμίδα!

    Οι αντιφασίστες είπαν ότι όσοι αθλούνται και ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι φασίστες και είναι καπιταλιστικά όρνια! Αυτά για να μην ξεχνούν τι λένε.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεώτερες πληροφορίες λένε ότι μια αγέλη Αφγανών μετά από αντιρατσιστική πορεία όπου συμμετείχε , μετά το τέλος της πορείας , απομόνωσε 4 αντιρατσίστριες φοιτήτριες κοντά στην Αχαρνών όπου περίπου 15 Αφγανοί της Αμυγδαλέζας τις βίαζαν επί ώρες . Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο το ραδιόφωνο του SKY . Φανταστείτε τι έγινε ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ KICK BOXING ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ KICK BOXING ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χωρίς μπ@φο δε θα έχει επιτυχία!!hasta la vista antifa!
    anti-antifa Ανενταχτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύντροφοι του αντιφα ο σύντροφος ο Μπαρουφάκης νοικιάζει την βίλα του για 5000 ευρώ τον μήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ANTIFA MOSAND CIA ....... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ...... VENCEREMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι antifa και μαλ857shdf65ς ρε παιδά . Τι να σου κάνουν οι μπούληδες των Βορείων προαστείων . Εδώ ο σύντροφος Αλέξης θα μας πάρει και τα σώβρακα ., Έτσi δεν είναι σύντροφοι του antifa .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Αθήνα είναι ένα μεγάλο μπουρ....... από την μία οι αναρχικοί που καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους και από την άλλη οι λάθρο βιάζουν ασταμάτητα . Όποιος φουκαράς βρεθεί κοντά τους την έβαψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Μίστερ Τσίπρας μνημονιάκια είδες πως τα αντιρατσιστάκια σου μας κάνουν και γελάμε........... Τελικά είστε πολύ μεγάλοι φασίστες εσείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Πάντα τέτοια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή