Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ!!! "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ"!!!

γράφει ο Νίκος Β. 

Αμετανόητος ο επιτυχημένος δήμαρχος Ηλιούπολης Βαλασόπουλος. Εμφανίστηκε στην τηλεόραση και υπερηφανεύτηκε πως δεν υπάρχουν χρυσαυγίτες στον δήμο του! Η παρουσία του συνέπεσε με την...



διαμαρτυρία του δημάρχου Κορυδαλλού για την δίκη της Χρυσής Αυγής στις δικαστικές φυλακές. Έτσι λοιπόν για να κερδίσει και ο Βαλασόπουλος τα 15 λεπτά δημοσιότητας άνοιξε ξανά το στόμα του για να πετάξει τις γνωστές αντιφασιστικές κορώνες. Αυτές που τον έκαναν γνωστό ως τον "πασόκο με το κόκκινο γαρύφαλλο". Να τον πληροφορήσω λοιπόν ως κάτοικος Ηλιούπολης πως στον δήμο του δεν υπάρχουν επίσης:



-Η αισχύνη και η ντροπή, αφού πριν τρεις εβδομάδες παραχώρησε την κεντρική πλατεία επί δύο ημέρες στην ΚΝΕ για μαθητική προπαγάνδα Σάββατο και Κυριακή. Στην περίπτωση αυτή προφανώς εκμίσθωσε την μεγαλύτερη πλατεία του δήμου στους κόκκινους επιχειρηματίες του Περισσού. 
-Η ισονομία, αφού τον Ιανουάριο παραχώρησε στο ανθελληνικό κόμμα Ανταρσύα το μουσείο εθνικής αντίστασης για προεκλογική ομιλία! Στην περίπτωση αυτή εκμίσθωσε το μουσείο στην συνιστώσα του Σόρος και του Μπόμπολα. 
-Το φιλότιμο, αφού πρόσφατα παραχώρησε το δημαρχείο Ηλιούπολης στην ΜΚΟ "σισολφαμί" για την προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης και την ομορφιά του πολυπολιτισμού!

κατά ΓΑΠ έτσι και ο Βαλασόπουλος

Βαλασόπουλε αφού "καθάρισες" την Ηλιούπολη από τους χρυσαυγίτες, καθάρισε την τώρα και από τα ανθελληνικά σκουπίδια της παγκοσμιοποίησης και του κομμουνισμού. Αλλά τι λέω, αυτοί πληρώνουν καλά για να ενοικιάζουν τους δημοτικούς χώρους, πολύ καλά!

2 σχόλια:

  1. Σιγά ρε Τσακ Νόρις της Ηλιούπολης μην σκίσεις κανένα καλτσόν!
    Άκουσα ότι θέλει να φιλοξενήσεις λαθρομετανάστες στην Ηλιούπολη ρε νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο καραγκιόζης έχει κάνει την Ηλιούπολη κέντρο εγκληματικότητας και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Έχουν γίνει πολλοί βιασμοί μικρών παιδιών από πακιστανικά κτήνη και το κρύβει από τον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή