Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΣΟΚ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!! ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!

Η πληροφορία είναι ακριβής και πέφτει σαν βόμβα! Κλείνει το αστυνομικό τμήμα Παπάγου στα πλαίσια των περικοπών που κάνει η κυβέρνηση για λόγους οικονομίας! 
Την ώρα που τα περιστατικά εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί στου...


Παπάγου κατά 33% σε σχέση με πέρσι, η κυβέρνηση αποφασίζει να μειώσει στο ελάχιστο τα αστυνομικά τμήματα! Ο Παπάγου, μέχρι πριν από λίγο διάστημα ήταν Δήμος. Σήμερα, με την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος ουσιαστικά ξεγράφεται από τον χάρτη και παραδίδεται σε κάθε λογής εγκληματία! Οι κακοποιοί θα αλώνουν στο προάστιο και οι κάτοικοι-δημότες θα βρίσκονται στο έλεός τους! 
Και αν σκεφτεί κανείς ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού οσονούπω θα υποχρεωθεί από την κυβέρνηση να φιλοξενήσει στην περιοχή του ...πεινασμένους-εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με την εγκληματικότητα στου Παπάγου! Αν σήμερα έχει αυξηθεί κατά 33% σε σχέση με πέρσι, του χρόνου θα χτυπήσει...200%!!!
Στην πραγματικότητα η εγκληματικότητα θα αυξηθεί στο σύνολο του Δήμου, δηλαδή και στον Χολαργό,διότι ένα μικρό αστυνομικό τμήμα που θα παραμείνει, αυτό του Χολαργού, με το ελλιπές προσωπικό, πού θα μπορέσει να πρωτο-προσφέρει τις υπηρεσίες του; 
Τραγική κατάσταση εφ' όλης της ύλης! 

7 σχόλια:

  1. Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο οι εγκληματίες θα κλεβουν τους πάντες και τα πάντα χωρίς να τους ενοχλεί κανένας . Αυτό είναι το σχέδιο Τσίπρα η διάλυσης της Ελλάδας , Τα ΟΡΚ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα σκοτώνουν και θα βιάζουν με την συμπαράσταση και ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε στο Έλεος των λαθρομεταναστών . Θα κλείσουν το Α.Τ Χολαργού και Χαλανδρίου και θα αφήσουν μόνο της Αγίας Παρασκευής . Θα βγάλουν περιπολίες από ισλαμοφασίστες για να μπορούν ελεύθερα να αρπάζουν χωρίς άγχος και να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο Σαρία . Στο παλιό σχολείο στην Κλειούς θα φέρουν 350 Αφγανούς βιαστές μικρών παιδιών και δολοφόνους ανυπεράσπιστων ανθρώπων . Ο μεγαλύτερος εφιάλτης όλων είναι ο Τσίπρας μετά τον Σαμαρά Βενιζέλο . Καθάρματα όλοι τους και μισούν την Ελλάδα . Θέλουν να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα και όλη την Νότιο Ευρώπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ . Η ΠΟΛΥΚΑΛΑ Η ΠΑΡΙΣΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΥΡΙΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΟΥΛΑ...ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ..ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ...ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ...ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΗΛΙΑΣ ;
    ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ;

    ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ;
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ;
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΤΩΝ ΤΩΡΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟΥΣ! ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή