Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ;

Οι παρανόμως εισβάλλοντες στη χώρα μας μετανάστες, παίρνουν χαρτιά που τους δίνει η κυβέρνηση και έρχονται όλοι στην Αθήνα. 
Η αρμόδια αναπλητρώτρια υπουργός για το μεταναστευτικό κα Τασία Χριστοδουλοπούλου προτίθεται να διασκορπίσει ομοιόμορφα τους...


μετανάστες στα προάστια της Αθήνας. Προς αυτό τον σκοπό επικοινωνεί ή θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους δημάρχους για να ζητήσει τη συμβολή τους προς αυτό τον σκοπό. 
Ερωτώνται λοιπόν οι Δήμαρχοι Αποστολόπουλος (Παπάγου-Χολαργού) και Σταθόπουλος (Αγ. Παρασκευής), τι πρόκειται να κάνουν σε αυτή την περίπτωση;
Θα ανταποκριθούν στο αίτημα της κυβέρνησης να παραχωρήσουν χώρους φιλοξενίας στους λαθρομετανάστες; 
Αν ναι, πόσους μετανάστες μπορούν να υποδεχτούν στον δήμο τους; Έχουν βρει τέτοιους χώρους φιλοξενίας; 
Περιμένουμε, όχι τόσο εμείς, όσο οι δημότες/κάτοικοι, τις απαντήσεις τους. 

10 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ,ΕΚΑΛΗ,ΚΕΦΑΛΑΡΙ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΣΥΣΤΡΙΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

    ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 2-3 ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ;

    ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙ ,ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ 150 ΕΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ RITZY ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!

    ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΘΑΝΕ! ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πατσαβούρα,η ''γνωστή'' και ως ''ειδήμονας'', μας προέτρεψε(ή μάλλον απαίτησε) να αποκαλούμε τους...λαθρομετανάστες ως ''υψηλού επιπέδου πρόσφυγες-τουρίστες''.Πείτε μου ρε παιδιά,τον κυνηγό που κυνηγάει χωρίς άδεια,πως τον χαρακτηρίζουν;Λαθροκυνηγό!Τον επιβάτη που δεν πληρώνει εισητήριο;Λαθρεπιβάτη!Τον έμπορο ή αυτόν που εισάγει εμπόρευμα χωρίς δασμούς;Λαθρέμπορο!Αυτόν που εισβάλει σε μία χώρα χωρίς άδεια τον αποκαλούμε λαθρομετανάστη!!Αυτούς λοιπόν που έρχονται χωρίς χαρτιά στη πατρίδα μας,εμείς ρε πατσαβούρα,θα τους λέμε ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...και αυτοί που ''υποστηρίζουν'' αυτήν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,(με το αζημίωτο) χαρακτηρίζονται ως ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΙ!!!Και τις παπαριές,ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι,να πας να τις λές στο ''ηλίθιο ακροατήριό'' σου,γιατί όλοι οι παραπάνω,άνθρωποι είναι και αυτοί...την ''ιδιότητα'' χαρακτηρίζουμε...!! ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΥΣΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΘΕΙΑ ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ, ΦΟΝΙΣΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή