Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΕ GAY ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

Σε μια απίστευτη περιπέτεια μπήκαν δυο ζαχαροπλάστες...
στο Όρεγκον των ΗΠΑ, αφού αρνήθηκε να φτιάξει την τούρτα για το γάμο ενός γκέι ζευγαριού. 
 
Η πολιτεία του Όρεγκον διέταξε τον Ααρών και την Μελίσα Κλέιν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 135.000 δολαρίων, καθώς θεωρήθηκε ότι παραβίασαν τους νόμους κατά των διακρίσεων. 
 
Το περιστατικό συνέβη το 2013, όταν ένα ζευγάρι λεσβίες επισκέφθηκε το φούρνο τους προκειμένου να παραγγείλουν εκεί την γαμήλια τούρτα τους. Οι δύο ζαχαροπλάστες αρνήθηκαν, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο.
 
Όμως, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε πως μια επιχείρηση μπορεί να επικαλείται θρησκευτικούς λόγους για να προβεί σε μια πράξη ή στην άρνησή της και έτσι επέβαλε το βαρύ αυτό πρόστιμο. 
 
Η περιπέτεια του Ααρών και της Μελίσσα όμως δεν τελειώνει εδώ. Άμεσα, υποστηρισκτές τους και της πράξης τους άνοιξαν διαδικτυακό λογαριασμό, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό του προστίμου. Μέσα σε δύο μέρες είχαν συγκεντρωθεί 100.000 δολάρια, όμως τότε η πλατφόρμα «GoFundMe» έκλεισε το λογαριασμό, με το σκεπτικό ότι συγκέντρωνε χρήματα για παράνομο σκοπό! Αν και οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι το ποσό που είχε συγκεντρωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, είναι στη διάθεση των δύο ζαχαροπλαστών, εν τούτοις είναι ανένδοτοι στην επαναλειτουργία του.
 
Πλέον, την οικονομική στήριξη του Ααρών και της Μελίσα έχει αναλάβει ένας οργανισμός Ευαγγελιστών, ο ιδρυτής του οποίου δήλωσε: «Ο Σατανάς πραγματικά έχει πιάσει δουλειά, αλλά ξέρω ότι ο Θεός έχει σχέδιο και τελικά νικά»! 
 defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου