Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΘΩΜΑΣ ΦΙΣΤΙΚΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ! ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Μετά από 35 χρόνια ανελιππούς παρουσίας του και προσφοράς του στα της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπττομετρών Ελλάδος, ο Θωμάς Φιστικλής, γείτονάς μας στον Χολαργό, ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Δείτε πώς ο ίδιος εξηγεί τους λόγους...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ κ.ΦΙΣΤΙΚΛΗ ΘΩΜΑ (πριν από 2 μέρες)

Ενημέρωση προς Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο. 


Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
με την παρούσα σας ενημερώνω ότι ως Πλειοψηφών στην Εξελεγκτική Επιτροπή θα έπρεπε να έχω καλέσει τους εκλεγέντες συναδέλφους για να γίνουμε Σώμα.
Είχα προγραμματίσει για την 13η Μαΐου 2015.


Ύστερα όμως από τα τελευταία γεγονότα, θεώρησα άσκοπη και άκαιρη την σύγκληση σε Σώμα,κατά συνέπεια, αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει Ελεγκτική Επιτροπή νόμιμα, σύμφωνα με το Καταστατικό. Για την συγκεκριμένη ενέργεια αναλαμβάνω απόλυτα την ευθύνη που τυχόν απορρέει.



Θέλω να σας ενημερώσω επίσης ότι αποχωρώ οριστικά από την ενεργό δράση. Δεν σκοπεύω να είμαι πλέον υποψήφιος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους που επί 35 χρόνια περίπου με τίμησαν με την ψήφο τους. Αποχωρώ με καθαρή συνείδηση ότι έπραξα πάντα με γνώμονα το συνολικό συμφέρον.
Θέλω να αφήσω χώρο για νέο αίμα και πιο προοδευτικές ιδέες, περισσότερη διάθεση, χωρίς αλαζονεία, υπεροπτισμό και εγωπάθεια. Αρκεί να κατανοήσουν ότι θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των Οπτικών « ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ ΤΟΠΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ».
Με τιμή,
Φιστικλής Θωμάς 



το διαβάσαμε στο PRESS-VISION

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου