Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ; ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!

Η Αμερική στέλνοντας μάλιστα και εκπροσώπους της (βλέπε Μακέϊν) αγκάλιασε τους τζιχαντιστές τους οποίους ώθησε να ρίξουν τον Άσαντ. Οι...



 ΗΠΑ διόγκωσαν του τζιχαντιστές οι οποίοι σήμερα ελέγχουν το μεγαλύτερο τμήμα της Συρίας με τον Άσαντ να κινδυνεύει όσο ποτέ να πέσει στα χέρια τους. Από την Βαγδάτη απέχουν μόνον 100 χλμ. Οι δύο χώρες οσονούπω αναμένεται να πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών, με τις ΗΠΑ και τη διεθνή κοινότητα να μένουν απλοί θεατές σε ένα από τα δραματικότερα για την ανθρωπότητα επεισόδια. 
Οι ισλαμιστές που οραματίζονται το κράτος του χαλιφάτου και στην Ευρώπη, έχουν απειλήσει και την Ελλάδα. Στόχος τους οι χριστιανοί και οι αχαιολογικοί χώροι. 
Η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να σκεφτεί τι κινδύνους αντιμετωπίζουν οι αρχαιολογικοί μας χώροι ανά τη χώρα; Γνωρίζει πόσοι τζιχαντιστές μπορεί να βρίσκονται στο έδαφός μας; 
Ασχολείται με το χρέος της χώρας και όχι με την Ελλάδα που κινδυνεύει από την μεγαλύτερη βαρβαρότητα που έχει γνωρίζει ποτέ η ανθρωπότητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου