Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ... ΡΕ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΝ;

Κύριε Φίλη και στον εθνικό ύμνο λέει για "τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά". Μήπως να το αλλάξουμε;


Του Μάνου Χατζηγιάννη
Παρακολουθώντας το παραλήρημα Φίλη με το σιγόντο και των υπολοίπων της ιδίας συνομοταξίας αναφορικά με τα λείψανα της Αγίας...


Βαρβάρας, το κατά πόσο είναι ειδωλολατρία το προσκύνημα και η μεταφορά στον "Άγιο Σάββα" κλπ κλπ, γεννήθηκε στα μυαλό του γράφοντος μια απορία...
Και στον Εθνικό μας ύμνο ο Διονύσιος Σολωμός λέει:
"Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά"

Μήπως είναι και αυτό ειδωλολατρικό και πρέπει να αφορίσουμε τον ποιητή και να αντικαταστήσουμε τον Εθνικό μας ύμνο με το "Εμπρός της γης η κολασμένοι";;;; 


http://tilegrafima.gr/

4 σχόλια:

  1. Παλιόσκυλο ανθέλληνα δοσίλογε αριστερέ απατεώνα ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ με τα εκατομμύρια καταθέσεις θα έρθει η ώρα σας . Η θα μας ρουφήξετε το αίμα και θα διαλύσετε την Πατρίδα μας η θα σας φάμε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.
    ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ Ή ΤΑΦΟ.
    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ !

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΤΗ , ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΥΣΗ.

    ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !

    ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ .
    ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !
    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ .
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΡΟΩΡΑ!

    ΦΙΛΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ (ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΙΛΗ) ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή