Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΚΕΧΡΗΣ: "Ο ΞΥΔΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΚΙ ΕΓΩ..."

Ρωτήσαμε τον Γιάννη Κεχρή γιατί απουσίαζε από την ψηφοφορία για τον Βασίλη Ξύδη, τον οποίο η πλειοψηφία του Δήμου πρότεινε για επίτι­μο Δήμαρχο...


Του θέσαμε το ερώτη­μα μήπως η απουσία του ήταν... διπλωματική για να μην ψηφίσει κατά. Η απά­ντηση που πήραμε μας ξάφνιασε, αφού από την πρώτη στιγμή μας ξεκα­θάρισε ότι αν παρευρισκόταν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα ψήφιζε υπέρ της πρότασης του δημάρ­χου και μας εξήγησε: "Μπορεί με τον κ. Ξύδη να είχαμε πολλές κόντρες και πολιτικές διαφορές, μπορεί να τον κατηγορού­σα ότι δεν προσπάθησε να ενοποιήσει στην πράξη τους 2 δήμους και να δια­θέσει τα απαραίτητα κον­δύλια για κοινωνική πολι­τική, όμως υπήρξε ένας δήμαρχος νοικοκύρης, προκαλούσε σεβασμό, ήξερε να διαλέγει τους συνεργάτες του με τους οποίους διοικούσε το δήμο και επί πλέον με χρηστή διοίκηση που άσκησε στα οικονομικά άφησε σημαντικό πλεόνα­σμα το οποίο παρέλαβε σαν «προίκα» ο κ. Αποστολόπουλος. Ακόμα, θα ήθελα να προσθέσω ότι επειδή εγώ αθλούμαι καθημερινά, όταν έτρεχα γύρω από το VERDE υπήρχε καθαριότητα και όλοι οι χώροι ήταν ανα­βαθμισμένοι. Γι αυτούς τους λόγους θα ψήφιζα υπέρ του κ. Ξύδη".

Το παραπάνω είναι παραπολιτικό σχόλιο από την εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού"

3 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΗΤΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ .....ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ η ΚΑΠΟΙΟΥΣ.....ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ......ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΤΙΜΗΘΚΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ !! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ... ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά όλο το δημ. συμβ.έπρεπε να απουσιάζει...Ε όχι και επίτιμος ο σκατόψυχος,επιτομή της μοχθηρίας,μάλιστα,ναί!!Όσοι έχουν κοντή μνήμη,ας τον προσκυνούν,τ΄ετοιοι είναι και καλά τους κάνουν ''ανθρωπάκια'' σαν τον πρώην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή