Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ-ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ! ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ "ΚΑΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ"! ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ BLOGS!! ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ Τ' ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ!!!



Δείτε εμφάνιση γυναικός. Αισθάνεται σέξι και αυτό πουλάει από το κανάλι όπου εμφανίζεται. Γιατί κατά τα άλλα, τι έχει να πει το κορίτσι; Μπούτια να δείξει πάντως για...οφθαλμόλουτρο των τηλεθεατών, έχει, και έτσι μπορεί να αυτοεπιβεβαιωθεί η ίδια ως γυναίκα με τα...όλα της! 
Προσέξτε εμφάνιση σε όλες τις εκφάνσεις. Θα μπορούσε να είναι και...


γυμνή ώστε να ανέβει περισσότερο η τηλεθέαση της εκπομπής της. 
Η Φαίη Σκορδά μαζί με τον άνδρα της έχουν μπει στο τρυπάκι της εικονικής πραγματικότητας. Όλη τους η ζωή μοιάζει να γυρίζει γύρω από τα νούμερα τηλεθέασης. Θυμόμαστε πριν από μερικούς μήνες ο σύζυγος της κας Σκορδά, Λιάγκας προέτρεπε τη γυναίκα του: «Μπράβο Φαίη μου ξεφτιλίσου κι άλλο να ανεβάσουμε τα νούμερα» (womenonly.gr)
Όλη η ζωή των τηλεστάρ γυρίζει γύρω από αυτό το εικονικό όνειρο: να ανεβάσουμε τα νούμερα. Όσο πιο ψηλά νούμερα έχουμε τόσο πιο πολύ καταξιωνόμαστε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία! 
Η κα Σκορδά λοιπόν, μάνα δύο παιδιών (να τα χαίρεται) βγάζει σε δημόσια θέα το κορμί της και με ένα...ατύχημα (ατύχημα ήταν ή έτσι όπως βγήκε στην tv το ...ατύχημα ήταν αναπόφευκτο;) βγαίνουν περισσότερα από τα κάλλη της στη φόρα!
Εμείς θα λέγαμε ντροπή, αλλά τι σημασία έχει τι λέμε εμείς; Το μότο της tv είναι ένα και το προσδιορίζουν οι ίδιοι: Ξεφτιλίσου ν' ανεβάσουμε τα νούμερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου