Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ! ΠΗΡΑΝ 89 ΔΙΣ ΕLA ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΡΟΛΑ!!!

ΠΗΡΑΝ 89 ΔΙΣ ΕLA 
ΕΝΩ Η ΦΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤτΕ ΜΟΛΙΣ 35-40 ΔΙΣ !!!
Να μην τολμήσουν να παίξουν με το φόβο και τις καταθέσεις των Ελλήνων, εκβιάζοντας την κυβέρνηση να αποδεχθεί τις απαράδεκτες και ανήθικες προτάσεις των Θεσμών !!!
Να μην τολμήσουν να κλείσουν ΑΤΜ και Καταστήματα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_483.html

Έπρεπε να έχουν απόθεμα ρευστότητας τουλάχιστον 50 Δις και να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναλήψεων !!!
Τι τα έκαναν ;;;

Εκκρεμεί ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου με την οποία οι διοικήσεις ...


των τραπεζών θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν που ξόδεψαν τα 89 Δις του ELA και, έτσι, δεν έχουν δεκάρα τσακιστή στα ταμεία σας, την ώρα που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ, η απόσυρση των καταθέσεων από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα δεν ξεπέρασε τα 35-40 Δις.
Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την έλλειψη ρευστότητας για την εξυπηρέτηση των καταθέσεων, επειδή δεν τολμούν να αποκαλύψουν τι έκαναν τα 50 Δις που λείπουν από τα 89 Δις του ELA, με τα οποία ξαναχρέωσαν τον Ελληνικό Λαό, αφού τα τα ενέχυρα της έκτακτης παροχής ρευστότητας από την ΤτΕ είναι και πάλι Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

Αυτή τη φορά δεν θα γλυτώσουν.
Θα πάνε φυλακή !!!

Και θα πάνε γιατί ούτε ασυλία διαθέτουν, ούτε θα έχουν την τύχη να παραπεμφθούν σε Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, προκειμένου να ξεπλυθούν τα εγκλήματα που διέπραξαν.

Αυτή τη φορά θα έχουν απέναντί τους ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, που θα τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, που απέναντι στη λαϊκή οργή των πολιτών που εξαπάτησαν με τα Μνημόνια, δεν θάχει άλλη επιλογή από το να τους καταδικάσει σε ισόβια, με την ειδική επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του Δημοσίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου