Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ-"ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ! ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"!

Αυτοί είναι η δήθεν σύμμαχοί μας. Είναι τα πολιτικά κτήνη που θέλουν τη διάλυση της Ελλάδος, τον τεμαχισμό της, τον εξανδραποδισμό της! 
Το ρεπορτάζ από το newpost.gr
Επίθεση κατά της Ελλάδας εξεπέλυσε ο επικεφαλής του Eurogroup, ο...

οποίος ανακοινωσε με λύπη του, όπως είπε, ότι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Τρίτη τοβράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν ξέρει πώς θα επιζήσει η Ελλάδα. 
Αρχικά ο κ. Ντάισελμπλουm, ανακοίνωσε πως το Eurogroup με την υπογραφή των 18 υπουργών της ευρωζώνης απέρριψε το αίτημα της ελληνικής πλευράς για παράταση, προσθέτοντας πως με ευθύνη της ελληνικής πλευράς διέκοψε τις συζητήσεις, ενώ τόνισε πως το πρόγραμμα εκπνέει την Τρίτη το βράδυ. 
Οπως είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ οι 18 υπουργοί θα συζητήσουν στη συνέχεια με σκοπό να διατηρηθεί η δύναμη και η αξιοπιστία της Ευρωζώνης.
Ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε πως «η διαδικασία δεν είχε τελειώσει και πως οι αποφάσεις δεν είχαν οριστηκοποιηθεί», ενώ πρόσθεσε πως «επιδείξαμε το μέγιστο της ευελιξίας. Είμασταν έτοιμοι να λάβουμε υπόψιν μας τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα». 
«Δύσκολο να απαντήσω τι σημαίνει το όχι στο δημοψήφισμα. Ο Βαρουφάκης δεν μπορούσε να μας απαντήσει τι θα σημάνει το ναι στο δημοψήφισμα», πρόσθεσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. 
Ο επικεφαλής του Εurogroup είπε πως είναι «μεγάλοι οι κίνδυνοι τις επόμενες εβδομάδες», και πρόσθεσε πως « η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει ότι θα επιζήσει με τέτοιες καταστάσεις, δεν ξέρω πώς». 
H συνεδρίαση διακόπηκε λίγο μετά τις 17.30 κι ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι περίμεναν στην αίθουσα τύπου τις δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ, τελικά αυτή αναβλήθηκε. 
Λίγα λεπτά αργότερα οι δημοσιογράφοι που εν τω μεταξύ είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα τύπου, ξαναμπήκαν στην αίθουσα αφού ενημερώθηκαν πως η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 
Σύμφωνα με το ZDF κατά τη διακοπή ο Γιάνης Βαρουφάκης συναντάται με εκπροσώπους της ΕΚΤ ενώ η Κριστίν Λαγκάρντ με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το Eurogroupαπέρριψε το αίτημα της ελληνικής πλευράς για παράταση.

2 σχόλια: