Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ! Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΑΤΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ!!!

Αξιότιμοι κ.κ.
1.        Η Ομοσπονδία μας πληροφορήθηκε ότι στην περιοχή του νεκροταφείου Παπάγου δηλητηριάστηκε ξανά αδέσποτο ζώο, το οποίο...

μάλιστα είχε πρόσφατα στειρωθεί κατόπιν ενεργειών της τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης.
2.        Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: http://indobserver.blogspot.gr/2015/06/blog-post_676.html) «Μας μεταφέρθηκαν υποψίες που πέφτουν σε κάποιους που ενοχλούνται από την παρουσία των ζώων δίπλα στα μνήματα των συγγενών τους. Ίσως, όπως λένε, κάποια από τα γατάκια προσεγγίζουν τα μνήματα και η παρουσία τους είναι ενοχλητική.»
3.        Το γεγονός ότι οι δηλητηριάσεις ζώων συνεχίζονται πιστοποιεί ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός αλλά κάποιος/κάποιοι εγκληματούν συστηματικά εναντίον ανυπεράσπιστων ζώων, σε πείσμα όσων προσπαθούν να τα βοηθήσουν και παραβαίνοντας την σχετική νομοθεσία.
4.         Προκαλεί, επιπλέον, εντύπωση το γεγονός ότι αυτά τα εγκλήματα συμβαίνουν εντός των ορίων ενός ιερού χώρου, τον οποίο επισκέπτεται από πλήθος ανθρώπων και στον οποίο, υποθέτουμε, υπάρχει κάποια φύλαξη. Συνεπώς είναι όντως άξιο απορίας πώς κανείς δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα οι αδίστακτοι δολοφόνοι να παραμένουν ασύλληπτοι.
5.         Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του θέματος, το οποίο πέραν από εγκληματική δράση αποτελεί και προσβολή για κάθε φιλόζωο πολίτη, και μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.


Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία)και την
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Η Πρόεδρος
Αναστασία Βυσσίνου Μπομπολάκη



Η Γραμματέας
Μαρία Χουστουλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου