Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΣΟΚ! ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ! "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ"!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
KWN-Roberts-I-6262015Σε μια εκτεταμένη συνέντευξη του στο αμερικανικό ηλεκτρονικό δίκτυο, King World News, ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην γραμματέας του αμερικανικού θησαυροφυλακίου, Paul Craig Roberts, προειδοποιεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα πρωθυπουργού : «We’ve...



 had several cases in Latin and South America of leaders who wouldn’t follow Washington’s line having mysterious deaths. There have been a number of them who have been overthrown in CIA organized coups.», δηλαδή : «Έχουμε αρκετές περιπτώσεις στην Λατινική και Νότιο Αμερική από ηγέτες που δεν ακολούθησαν την γραμμή της Ουάσιγκτον και είχαν μυστήριο θάνατο. Υπάρχει μεγάλος αριθμός από αυτούς που ανατραπήκαν από οργανωμένα πραξικοπήματα από την CIA»


Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, όλη αυτή η πεντάμηνη διαδικασία διαπραγμάτευσης απολύτου αδιεξόδου μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, ήταν προσχεδιασμένη ακριβώς για να φτάσει εδώ που έφτασε. Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, επιδιώκουν εδώ και καιρό να ταπεινώνουν και να εξουθενώνουν τους λαούς για να κάμψουν κάθε αντίσταση στα σχέδια τους και να μπορέσουν στην συνέχεια έχοντας τους πειθήνια όργανα να στραφούν στην τελική σύγκρουση με την Ρωσία.
Εκείνο που θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, είναι να καταγγείλει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι συμπεριφέρθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου εναντίον της Ελλάδας και ότι όλα ήταν προαποφασισμένα για να φτάσουν στο σημερινό αδιέξοδο. Το σχέδιο περιλαμβάνει για την Ελλάδα την δημιουργία χάους για να ακολουθήσουν οι λαοί της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας ακόμα και Γαλλίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αντίσταση στα σχέδια της Νέας Τάξης.
Το εντυπωσιακό είναι πως ο Αμερικανός οικονομολόγος πιστεύει πως δεν θα αφήσουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, για να την ελέγχουν καλύτερα και πώς αν τελικά η Ελλάδα φύγει από το ευρώ που θα είναι και η σωστή της κίνηση, θα αντιμετωπίσει το μένος όλων αυτών που θα θεωρήσουν ότι ξεφεύγει από τα σχέδια τους και θα την «κεραυνοβολήσουν» με όλα τα μέσα γιατί θα ακυρώσει το «φωτεινό» τους παράδειγμα υποταγής στην Νέα Τάξη.
Η μονή ελπίδα για την Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, είναι να συνδεθεί πιο στενά με την ομάδα των BRICKS και με το Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο είχε ήδη μια πρώτη σημαντική επαφή προφανώς, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts, διαισθανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο έμπαινε ερχόμενος σε απ’ ευθείας σύγκρουση με τα κοράκια της Ευρώπης.
Όλα αυτά μας θυμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του από ξένες μυστικές υπηρεσίες που κατά διαβολική συγκύρια τώρα αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση από τον αρμόδιο ανακριτή.
Και τέλος ο Paul Craig Roberts καταλήγει στην συνέντευξη του με το ερώτημα : «Will The Greeks Stand Strong And Save The Planet From World War III?» Δηλαδή, θα μείνουν οι Έλληνες δυνατοί και θα σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ;
Είθε να μείνουμε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



19 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . Ο ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΑΡΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ . ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει να γ........... ο Τσίπρας , να πάει να γ......... το Δημαψίφησμα και να πάνε να γ......... οι αναρχο Συριζαίοι που ξέρουν μόνο να καίνε Ελληνικές Σημαίες και να δίνουν επιδόματα σε λαθρομετανάστες την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε . . ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΟ . ΑΠΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε εσύ αποχή και άσε τον Σούλτς, τον Γιούνκερ, τον Σαμαρά, τον χοντροΒενιζέλο και όλους τους άλλους να κάνουν πλύση εγκεφάλου υπέρ του ΝΑΙ. Θα πάει ο λαός να ψηφίσει ΝΑΙ κι εσύ θα μείνεις με την αποχή και το...αγγούρι στα οπίσθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αγγούρι ρε αναρχο συριζαίε στο έχουν βάλει εδώ και πολλά χρόνια οι αλήτες πολιτικοί που διέλυσαν την πατρίδα μας και είναι ατιμώτητοι με τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους Ευρωπαίους τοκογλύφους ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙς ΠΆΡΕΙ ΕΊΔΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ [ΒΟΛΕΜΕΝΕ] ΤΗΣ ΕΡΤ . Εγώ είμαι άνεργος και δεν έχω να χάσω τίποτα . ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ . ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ........... Συμφωνώ και εγώ ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ . ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ . ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ άνεργος είμαι και δεν έχω 5 ευρώ πάνω μου . Δεν ψηφίζω κανέναν όλοι τους είναι καθάρματα . Οι συριζαίοι έχουν τις καλύτερες δουλειές και μισούν την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τσίπρας διόρισε στην ΕΡΤ όλα τα κομματόσκυλα του Συριζα με χιλιάδες Ευρώ μισθούς και εμείς πεινάμε . Η πατσαβούρα Τασία υπουργός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ άνοιξε τα σύνορα και εκατ. Πακιστανοί λιάζονται στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ με μισθούς και επιδόματα που κλέβουν από τα παιδιά μας που είναι άνεργα . Δεν σας ψηφίζω ρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . Και εγώ αποχή [ την δεξιά την έχω χεσμένη εδώ και καιρό] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ . ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ . Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα όχι ανθέλληνα Τσίπρα θέλουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ που να αγαπούν την Πατρίδα την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας . Εσύ δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά μέσα σου . ΕΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΈΝΑ ΑΠΈΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΠΑΣΤΕΩΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ . ΑΠΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ . ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ . ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΚΟΥΒΕΛΗ . ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑ . ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ . ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ......... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΧΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ . ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2014/01/video_27.html

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ
    Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ΟΧΙ θέλουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ με ΨΥΧΉ και ΚΑΡΔΙΑ απατεώνα Τσίπρα και ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ . Με τις Λεσβίες , τους Ανώμαλους και την Μαριχουάνα έχεις Διαλύσει την χώρα ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ............................... ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΗ . ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ . ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΑΠΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ψυχραιμία ρε παιδιά. Ναί ή όχι,ή ακόμα και αποχή,η Ελλάδα μας βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής...Οι πολιτικοί που έχουμε εκλέξει κατά καιρούς,είναι πολύ ''μικροί'' για να αντιμετωπίσουν τις καταστροφικές πολιτικές της Ευρώπης. Ο Τσίπρας αποδυκνύεται,εκτός από λαοπλάνος και δειλός,γιατί ενώ εξελέγει πρωθυπουργός για να κυβερνήση τους Ελληνες,τώρα ζητά από έναν εξουθενομένο λαό,να αποφασίσει ο ίδιος για τον τρόπο που θα τον ''θανατώσουν'' οι λυκάνθρωποι του βορρά! Ο Τσίπρας είναι ο σύγχρονος ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ,που δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις και επιδιώκει να κάνει συνένοχο των ''πολιτικών αμαρτιών'', τον Ελληνικό λαό.Όμως ο λαός τον έκανε πρωθυπουργό για να κυβερνήση και όχι για να του δώσει το άλλοθι για τα λάθη και τους απαράδεκτους χειρισμούς του.Τέτοιες αποφάσεις είναι κρισιμότατες για μία χώρα και αποφασίζονται από ΤΟΝ ΕΝΑΝ...!Ετσι θα έκαναν ο γεροΚαραμανλής ο γεροΠαπανδρέου ο Παπάγος,η ο Ελευθ. Βενιζέλος!!!Δυστυχώς σήμερα μας κυβερνά ένας ευθυνόφοβος Πόντιος Πιλάτος...!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ . Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. tin periptwsi na xasoume kakena nisaki as poume kastelorizo i kai kos kai samothraki me to oxi tin skeftike kanenas. leo ego twra......

    ΑπάντησηΔιαγραφή