Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

Δελτίο Τύπου 74

                                                                                         24 Ιουλίου 2015

Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015-2016

ΔΩΡΕΑΝ Δίδακτρα και Τροφεία
 σε Παιδικούς Σταθμούς.

Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των συμπολιτών μας, σας γνωρίζουν ότι εκδόθηκε η ...

πρόσκληση  από την ΕΕΤΑΑ, στο πλαίσιο της πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2015-2016», με όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τις ενδιαφερόμενες μητέρες,  βάσει των οποίων θα μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους δωρεάν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.
       Οι παιδαγωγικές δομές του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού» που θα υπαχθούν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2015-2016» είναι όλοι οι Σταθμοί του Δήμου μας αλλά και οι ιδιωτικοί. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί είναι:
1.  Α΄ Παιδικός Σταθμός Χολαργού, 17ης Νοέμβρη 121-15562-τηλ.210 6531778.
2. Β΄Παιδικός Σταθμός Χολαργού, Φανερωμένης 29-15562-τηλ.210 6545380.
3. Γ΄ Παιδικός Σταθμός Χολαργού, Φανερωμένης 29-15562-τηλ.210 6517411.
4. Δ΄Παιδικός Σταθμός Νοσ. «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», τηλ. 210 7768126 213 2032216
5. 1ος Παιδικός Σταθμός Παπάγου, Γ. Μπλέσσα 24-15669-τηλ.210 6528089
6. 2ος Παιδικός Σταθμός Παπάγου, Αναστάσεως 76-15669-τηλ.210 6515051

Οι μητέρες που θα υπαχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απολαύσουν της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ- ΤΡΟΦΕΙΩΝ του παιδιού τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, που θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των πιο πάνω εκπαιδευτικών δομών.
       ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού).
       Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις, στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (Μυλλέρου 73-77 – 10436 - Αθήνα)  ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ  από Τετάρτη 5 Αυγ. 2015  έως την Τρίτη 18 Αυγ. 2015 και ώρα 14.00.
        Η επιλογή των ωφελουμένων θα γίνει με μοριοδότηση και με βάση τα παρακάτω κριτήρια:
       α.  Το χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα,
       β.  Την κατάσταση απασχόλησης,
       γ.  Την εργασιακή σχέση και το είδος της απασχόλησης
        δ.  Την ανεργία από τον Ο.Α.Ε.Δ.
        ε. Την οικογενειακή κατάσταση.
Η τελική ανάρτηση των πινάκων των ωφελούμενων, ανά δομή και φορέα, θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου 2015.
      Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την διευκόλυνση, την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την  παραλαβή των αιτήσεων των μητέρων (με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά) επικοινωνήστε με τους Παιδικούς Σταθμούς ΚΑΙ το Ν.Π.Δ.Δ. ΔΟΚΜΕΠΑ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού Αγαμέμνονος 4.
      Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής των δυνητικά ωφελούμενων μητέρων στο πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στην υπ' αριθ. 2100/16-7-2015 Πρόσκληση ΕΕΤΑΑ η οποία υπάρχει στην ιστοσελίδα : www.eetaa.gr.







3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ;
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ;
    ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ;

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΠΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 1-20 ΙΟΥΝΙΟΥ .

    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΡΙΝ, ΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ....ΑΝΕΡΓΗ ΗΤΑΝ ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ , ΝΑΙ ;

    ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !

    Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΑΑ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ.

    ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ;

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΑΜΟΣ,ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ .
    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ;
    Η ΚΡΙΣΗ ;

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΩΠΑ ΩΠΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ;

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ;
    ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΙΚΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ , ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ .

    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ .

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΛΕΩ .

    ΚΛΕΙΟΥΣ 6-8 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Τίγκας κάνει λόγο και για τους ιδιωτικούς σταθμούς.Οι δημοτικοί πάντως είναι πολύ καλλίτεροι από αρκετούς ιδιωτικούς.Το σχολείο της Κλειούς θα το φτιάξει μόλις γίνει δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο του Τίγκα!Εκανε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει ο δήμαρχος και η πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή