Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο ΠΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ "ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!

Ο Ιζουάνα Τζόελ Ανίνο, ο γνωστός Πίου της διαφήμισης, δηλώνει μέσα από τη φυλακή συντετριμμένος για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά του, τονίζοντας ότι το έκανε μόνο για τα χρήματα, καθώς ήταν θέμα χρόνου η διακοπή ρεύματος και η έξωση. 

«Λυπάμαι που έφτασα εδώ. Ντρέπομαι αφάνταστα για ό,τι έγινε», ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου Νιγηριανού στη συνέντευξη...


 που παραχώρησε στο «Εθνος», μέσα από τη φυλακή, μετά τη σύλληψή του για διακίνηση 1,3 κιλών ηρωίνης μέσα στο στομάχι του. 

Το «μαύρο πιστόλι», όπως είχε γίνει γνωστός μέσα από τη διαφήμιση, δηλώνει συντετριμμένος για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά του. Οπως φαίνεται άλλωστε η απελπισία που επικαλέστηκε στην απολογία του από το γεγονός της ανεργίας και της φτώχειας που βίωνε ήταν κάτι παραπάνω από αλήθεια, με τους γιατρούς μάλιστα που τον εξέτασαν για να βρεθούν τα σακουλάκια ηρωίνης να σοκάρονται από το ρίσκο που πήρε. 

«Θα μπορούσε να έχει πεθάνει με αυτό που έκανε», είπε ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαβέλας, ενώ ο Τζόελ Ανίνο προσθέτει για τους λόγους που προέβη στη συγκεκριμένη πράξη πως: «θα μας έκαναν έξωση. θα μας έκοβαν το ρεύμα. Αισθανόμουν άχρηστος που δεν μπορούσα να προσφέρω στην οικογένειά μου». 

«Πριν από λίγο καιρό, κάποιος γνωστός από τη Νιγηρία με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε να μεταφέρω ναρκωτικά μέσα στο στομάχι μου από την Ουγκάντα κι ότι για τη μεταφορά θα μου έδινε 3.000 ευρώ. Αφού αρχικά αρνήθηκα, στη συνέχεια κι έπειτα από σκέψη και λόγω της δύσκολης κατάστασής μου δέχτηκα», λέει στην απολογία του ο «Πίου». 

Αφού μάλιστα δέχτηκε κι επικοινώνησε με τον φίλο του, εκείνος του έστειλε χρήματα για να ταξιδέψει και να τον βρει. «Μου έστειλε 1.500 ευρώ για εισιτήρια. Πριν από δέκα μέρες περίπου αναχώρησα για την Ουγκάντα, όπου με παρέλαβε ένας Πακιστανός εκ μέρους του γνωστού μου από τη Νιγηρία, με οδήγησε σε κάποιο ξενοδοχείο και την τελευταία βραδιά πριν αναχωρήσω μου έφερε τα ναρκωτικά», είπε. 

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου