Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

Σημαντικές πληροφορίες για το παρασκήνιο πίσω από την επίσκεψη και τις μετακινήσεις της τρόικας στην Αθήνα αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου…
μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και της Αγγελικής Λάζου, στον Real Fm 97,8.
«Έφθασε στα αυτιά μου ένα πολύ περίεργο και ύποπτο παρασκήνιο γύρω από την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα και γύρω από τον τρόπο με τον οποίο η τρόικα θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα.

Πληροφορούμαι λοιπόν, ότι έχει ανέβει ένα έργο από ορισμένες μυστικές υπηρεσίες και από ορισμένους κύκλους πρεσβειών για την ασφάλεια των μελών της τρόικας στην Αθήνα.
Ανεβάζουν δηλαδή ορισμένες υπηρεσίες ένα παραπλανητικό και παραπειστικό έργο ότι δήθεν υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια των μελών της τρόικας.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι εξ όσων πληροφορούμαι και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την ΕΚΤ, οι ελληνικές αρχές ασφαλείας έχουν πάρει θερμά συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο όλο αυτό το διάστημα χειρίζονται τα θέματα ασφάλειας, όχι μόνο της τρόικας αλλά και συνολικά των Ευρωπαίων και άλλων αξιωματούχων που βρίσκονται κατά καιρούς στην Αθήνα ή σε άλλες ελληνικές πόλεις», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
crashonline.gr (το διαβάσαμε στο mikroskopio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου