Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ: "ΖΗΤΑ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ"!

Θεωρώ υποχρέωσή μου να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί από την ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ανοίξει τα χαρτιά της για το πολιτικό της μέλλον. 
Η απελθούσα πρόεδρος της Βουλής ξεκίνησε με επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ζητάει λαϊκή εντολή εκ νέου...

....προκειμένου να συνεχίσει να την παραβιάζει, όντας απαλλαγμένη από αυτούς που οι δανειστές-εκβιαστές θεωρούν «βαρίδια».
Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, όχι γιατί η κυβέρνηση παραβίασε την εντολή, αλλά για να συνεχίσει να την παραβιάζει, έχοντας απαλλαγεί από αυτό που αποκαλούν οι δανειστές και ο πρωθυπουργός «βαρίδια και κατάλοιπα», εννοώντας εκείνους που επιμένουν στην εφαρμογή του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε.
Και συμπλήρωσε: Για πρώτη φορά οι δανειστές δεν αντιλέγουν σε προκήρυξη εκλογών.
«Τώρα που διαλύθηκε η Βουλή, επιχειρείται η διάλυση της ελπίδας του λαού με διαδικασίες εσπευσμένες εκλογικές και πρακτικές. Αποτελεί υπόθεση αξιοπρέπειας σε στιγμές κρίσιμες οι άνθρωποι που τιμήθηκαν από πολίτες να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες αντίστασης κατά του εξανδραποδισμού της δημοκρατίας» σχολίασε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Στη συνέντευξη η κ. Κωνσταντοπούλου αναμένεται να «ανοίξει και τα χαρτιά» της σχετικά με τις προθέσεις της για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Παρόντες είναι μεταξύ άλλων η Ραχήλ Μακρή, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Γιάννης Σταθάς, η Μαρία Μπόλαρη και οι συνδικαλιστές Παναγιώτης Καλφαγιάννης και Νίκος Φωτόπουλος.  
 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου