Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ, Ο ΧΑΡΙΤΟΣ, Ο ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!

Γράφει ο Adrian Lynn
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σεληνιάστηκε ο γενναίος αγωνιστής της δημοσιογραφίας Νίκος Οικονομόπουλος καθώς την αντίκρυσε. Ηταν...


εκείνη η σπίθα του πάθους που προσέδιδε μια αναπάντεχη οξυδέρκεια στο λάγνο βλέμμα του. Κι εκείνη, η Αντριάννα Παρασκευοπούλου,βγήκε αίφνης από την δαντελένια διάφάνεια της.

Αφέθηκε στο φλερτ και σχεδόν το ενεθάρρυνε όπως ταιριάζει σε μια παρουσιάστρια της Αγίας Παρασκευής.
Καθώς του έδωσε τον λόγο  για να παρουσιάσει τις αθλητικές ειδήσεις, έμεινε άναυδη με αυτό που άκουσε από το στόμα του.
«Αδημονούμε να δούμε τις μεγάλες επιδόσεις και την Πανσέληνο το βράδυ. Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να είμαι μαζί σου, αλλά δε γίνεται...», είπε ο αθλητικός δημοσιογράφος στην παρουσιάστρια και την άφησε εμβρόντητη!
«Σου αναγνωρίζω τουλάχιστον ότι είσαι ριψοκίνδυνος», είπε εκείνη, με τον κ. Οικονομόπουλο να της απαντά: «Είμαι ναι!».
Κι αν το φλερτ του ξυλοκόπου Νίκου στην Αντριάννα ήταν ένα ευχάριστο στιγμιότυπο δεν συνέβη το ίδιο με το δίδυμο Χαρίτου-Αλαφογιώργου οι οποίοι παρ΄ολίγο να έλθουν στα χέρια, επιδερμικά δι΄ ασήμαντον αφορμή, αλλά στο βάθος κήπος.
Ο Χαρίτος εκνευρίσθηκε γιατί ο Αλαφογιώργος εμφανίστηκε να κάνει πιο επιθετικές ερωτήσεις στον Μειμαράκη-κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με τον Τσίπρα. Ο Χαρίτος αισθάνθηκε ότι ο Αλαφογιώργος προσπαθεί να τον επισκιάσει και ακολούθησε μια λογομαχία από αυτές που είναι συνήθεις στους διαδρόμους της Αγίας Παρασκευής που έχει πρόεδρο της ΠΡΟΣΠΕΡΤ τον Καλφαγιάννη. Πάντως οι δύο άνδρες ήτο έτοιμοι για όλα-ακόμη και για μονομαχία, ατυχώς όχι για την Αντριάννα.
Και μια και μιλάμε για την μασκώτ της κρατικής τηλεόρασης, τον Καλφαγιάννη, οι πληροφορίες θέλουν το μαγαζί να βρίσκεται σε διάλυση από την μέρα που ο πρωθυπουργός τους ανακοίνωσε τις εκλογές.
Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που ανήκουν στην φράξια της Κωνσταντοπούλου σπεύδουν καθημερινά στη Βουλή για να στηρίξουν την Ζωή. Οι υπόλοιποι πάνε Κουμουνδούρου. Οσο για την Αγία Παρασκευή το μαγαζί έχει βαρέσει διάλυση. 
Στο μεταξύ παρότι επαναπροσλήφθηκαν δεν επέστρεψαν τις αποζημιώσεις που είχαν πάρει. Και μιλάμε για αποζημιώσεις από 8.000 έως 50 και 60.000 ευρώ. Τα μισθά πέφτουν ντάγκα-ντάγκα και οι αποζημιώσεις δεν έχουν επιστραφεί. Το τι κάνει επ΄αυτού η Οικονομική Υπηρεσία του μαγαζιού, ρωτήστε την.
Μιλάμε για ξέφραγο αμπέλι, για το οποίο ο Τσίπρας είναι υπερήφανος.
Την ώρα που πετσοκόβει τις συντάξεις των απομάχων της ζωής καμαρώνει για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Για τέτοιο άθλιο κράτος μιλάμε. Οπότε τελικά σημασία έχει μόνο η καψούρα του Οικονομόπουλου.
Κατά τ΄ άλλα ο ανεγκέφαλος πολίτης εξακολουθεί να πληρώνει το διαχρονικά κυβερνητικό παραμάγαζο. Τώρα μάλιστα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται στις συνιστώσες του-έχουν μπλέξει και οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι τα γλειψιματικά μικρόφωνα.
-Αντριάννα δώστα όλα...
ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, 
http://www.analystsforchange.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου