Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ! ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΑΛΠΗ!

Κρυφή δημοσκόπηση, την οποία αναλυτές θεωρούν ότι θα προσεγγίσει τα τελικά αποτελέσματα το βράδυ των εκλογών (τονίζουν χαρακτηριστικά ότι αυτή η δημοσκόπηση είχε πέσει μέσα και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, σε αντίθεση με όλες τις δημοσκοπικές εταιρείες που απέτυχαν παταγωδώς), δίνει αποτελέσματα που θα σοκάρουν πολλούς. 
Δείτε λοιπόν...


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος με διαφορά 3,5 μονάδων μπροστά από τη ΝΔ. Οι αναλυτές λένε ότι η διαφορά αυτή "κλείδωσε" και δεν ανατρέπεται με τίποτε. Η ΝΔ θα είναι δεύτερο κόμμα. Αναφέρεται μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει ποσοστό γύρω στο 30,0% έως 30,5%. Είναι χαρακτηριστικό δηλαδή ότι παρά το ξέσκισμα του λαού με το 3ο Μνημόνιο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να χάνει λιγότερο από 6 ποσοστιαίες μονάδες! Η ΝΔ συνεπώς θα έχει ποσοστά γύρω στο 27%!
Από 'κει και μετά έχουμε: Η Χρυσή Αυγή είναι οριστικά τρίτο κόμμα, με ποσοστό που η οροφή του είναι το 7,5%. Τέταρτο κόμμα είναι σίγουρα το ΚΚΕ! Αναφέρεται δε ότι μέχρι την περασμένη εβδομάδα πάλευαν για την 4η θέση το ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ, αλλά τώρα η 4η θέση "κλειδώνει" υπέρ του ΚΚΕ. Για την 5η θέση ερίζουν ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, ενώ ...καταϊδρωμένη εμφανίζεται η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη. Λένε δε χαρακτηριστικά ότι μπαίνει στη Βουλή, αλλά με πολύ χαμηλά ποσοστά, γύρω στο 3,5%! 
Τέλος, η δημοσκόπηση αναφέρει ότι και οι ΑΝΕΛ δεν πρέπει να θεωρούνται 100% εκτός Βουλής. Παλεύουν να μπουν, αλλά αυτό δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί διότι η είσοδός τους βρίσκεται... στα όρια του στατιστικού λάθους.  
Αυτό που είναι σίγουρο, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκοπηση, είναι ότι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Βασίλη Λεβέντη μένει εκτός Βουλής. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στηρίζει Μνημόνια σε συντριπτικό ποσοστό! "Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω" λέει ο λαός!

2 σχόλια:

  1. Ωχ Ωχ Ωχ μην μας τα γυρνάτε τώρα.... Πάνω που μας είχατε κάνει χαρούμενους με τον αξιόπιστο και άχαστο Καθηγητή Πάνα. Μην μας τα χαλάτε.... Και ο τσύριζα πρώτος και οι ανελ στη βουλή. Αχ βρε καθηγητά εσύ και το μεγάλο σου δείγμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτά που γράφεις, μάλλον δεν θα γίνουν οι εκλογές, τα σχολεία θ' ανοίξουν τη Δευτέρα και οι καθηγητές θα σε ξεσκίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή