Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΤΑ'ΨΑΛΛΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΤΟΝ ....ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ FACE TO FACE ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΔΕΘ!

η περσινή φωτό-ντοκουμέντο, με τον Δημήτρη Κούτουλα έξω από τη ΔΕΘ να τα...χώνει στον τότε Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, για την εξαπάτηση της κυβέρνησης προς τους ομολογιούχους! Φέτος, μετά από...σύρμα που δόθηκε, συνέλαβαν τον Δημήτρη Κούτουλα και τον οδήγησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα, όπου και παρέμεινε επί τρεισίμισι ώρες, ώστε να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα και του θυμίσει και τα δικά του ψεύδη απέναντι στους ομολογιούχους!
Ο 70χρονος Δημήτρης Κούτουλας που πέρσι τέτοιον καιρό τα'ψαλλε στον Αντώνη Σαμαρά  στη ΔΕΘ (πάνω χαρακτηριστική φωτό) επειδή εξαπάτησε τους μικροομολογιούχους, χωρίς να επιλύσει το πρόβλημα που....


δημιούργησε αυτός με τον Βενιζέλο (αρπάζοντας όλες τις οικονομίες τους σε ομόλογα του Δημοσίου), συνελήφθη και κρατήθηκε επί τρεισήμισι ώρες, σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη! 
Κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, δήθεν για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά το...σύρμα είχε πέσει από τον πρώην Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, ώστε να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και του τα ψάλλει και του ίδιου! 
Ως γνωστόν και ο Αλέξης Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν δεσμευτεί ότι θα επέλυαν άμεσα το θέμα των ομολογιούχων, τις οικονομίες των οποίων κούρεψε κατά 80% το περίφημο PSI! Εκλάπησαν οι οικονομίες μιας ζωής με τις υπογραφές των Σαμαρά-Βενιζέλου, ενώ ο Α. Τσίπρας που εμφανίστηκε ως σωτήρας τους, τούς ξέχασε παντελώς! 
Σήμερα το πρωί λοιπόν, όπως μας είπε και ο ίδιος ο κ. Κούτουλας, βρισκόταν στον χώρο της ΔΕΘ, όπου μάλιστα ο γιος του διατηρεί περίπτερο!!! Παρά το ότι ο Δ. Κούτουλας ήταν πλάι στον γιο του, αρχικά τον πλησίασε ένας αστυνομικός και του είπε να μην κάθεται στο σημείο γιατί σε λίγη ώρα θα περνούσε ο Α. Τσίπρας! Ο Δ. Κούτουλας πήγε στο σημείο που του υπεδείχθη αλλά δεν πέρασε λίγη ώρα και στο σημείο σταμάτησε περιπολικό και τα αστυνομικά όργανα που κατέβηκαν του ζήτησαν να μπει μέσα στο όχημα, για να τον μεταφέρουν για εξακρίβωση στοιχείων! Τον δύσμοιρο πολίτη τον έκαναν μπαλάκι από αστυνομικό τμήμα σε ασυνομικό, για να καταλείξει σε αυτό της οδού Αριστοτέλους, όπου παρέμεινε συνολικά επί τρεισίμισι ώρες, για να τον αφήσουν τελικά ελεύθερο. 'Οπως δε μας είπε ο παθών, μέχρι και τον γιο του θέλανε να συλλάβουν, αλλά παρενέβη ο ίδιος και τους είπε ότι είχε περίπτερο στην έκθεση!!! 

Αν νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο σε φασιστικά καθεστώτα, κάνετε λάθος. Συμβαίνουν και στην... ελληνική δημοκρατία!

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤ/ΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΗΘΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή