Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΤΟΠΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ!!!

Captagon: Το Ισλαμικό Κράτος προμηθεύει τους τζιχαντιστές του με ένα φτηνό διεγερτικό, που μοιάζει με κοκαΐνη, το οποίο τους βοηθά να στέκονται ….

…..όρθιοι και να πολεμάνε για ώρες, με λίγο ύπνο και ελάχιστο φαγητό. Βεβαίως έχει και παρενέργειες, όπως να «πυροδοτεί» και ψυχωτικά επεισόδια στους τζιχαντιστές που κάνουν χρήση.
Υπάρχουν ενδείξεις, γράφει η βρετανική Express, ότι οι τζιχαντιστές που προκάλεσαν το πολύνεκρο μακελειό στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου είχαν κάνει χρήση.
Το συγκεκριμένο διεγερτικό παράγεται από χημικούς του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και πωλείται σε όλη τη Μέση Ανατολή.
Το Captagon, όπως είναι η εμπορική ονομασία του συνθετικού διεγερτικού φενεθυλίνη, απαγορευμένου γερμανικού φαρμάκου που είχε παρασκευαστεί τη δεκαετία του 1960 για να γιατρεύει την ADHD (Ελλειμματική Προσοχή – Υπερκινητικότητα), τη ναρκοληψία και την κατάθλιψη, έχει αντιγραφεί και πωλείται ως φτηνό ναρκωτικό στη Μέση Ανατολή.
Το Captagon απαγορεύτηκε στις περισσότερες χώρες τη δεκαετία του ’80 επειδή ήταν ιδιαίτερα εθιστικό.
Για το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Ria Novosti, αυτό το «φίλτρο του τρόμου» διαδραμάτισε ένα σημαντικό ρόλο στην αραβική άνοιξη.
«Η χρήση του εξηγεί εν μέρει τον ενθουσιασμό του πλήθους στη Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη», αναφέρει.
To ειδησεογραφικό πρακτορείο υπενθυμίζει όπως και πολυάριθμα άλλα ρωσικά Μέσα ότι το Captagon ομοίως διοχετευόταν στους διαδηλωτές στην πλατεία Μεϊντάν του Κιέβου αλλά χρησιμοποιήθηκε και από τις ουκρανικές δυνάμεις ως διεγερτικό κατά τις επιχειρήσεις τους στην Ανατολική Ουκρανία.
Απαγορευμένο από το 1986, το Captagon επιτρέπει να νικηθεί ο φόβος, η κούραση και ο πόνος αλλά και αυξάνει θεαματικά τις σεξουαλικές επιδόσεις.
Επίσης, η δυνατή αμφεταμίνη Captagon καταργεί το συναίσθημα της συμπάθειας και αυξάνει τη φυσική αντίσταση.
Σύμφωνα με το Ria Novosti, παράγεται από το 2011 και έπειτα στη Βουλγαρία σε ένα εργοστάσιο της Ατλαντικής Συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Πληροφορία που φυσικά διαψεύδεται από τις ΗΠΑ. Η Διεύθυνση Ναρκωτικών και Εγκλήματος του ΟΗΕ αναφέρει πως το χάπι παρασκευάζεται στα εδάφη της Συρίας.
H Σαουδική Αραβία πάντως, είναι ο καλύτερος «πελάτης» σε ό,τι αφορά την κατανάλωση της αμφεταμίνης αυτής.
Πάνω 55 εκατ. χαπιών κατασχέθηκαν μόνο την περασμένη χρονιά. Κι οι αριθμοί αυτοί δίνουν μόνο μια ιδέα της πραγματικότητας, αφού δεν αντιπροσωπεύουν παρά το 10% των χαπιών που κυκλοφορούν στο βασίλειο. Στη συριακή αγορά, ένα χαπάκι κοστίζει μεταξύ $5 και $20.
Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale δημοσιεύει ένα άρθρο που αναφέρει ότι το πρώτο Captagon χρησιμοποιήθηκε στο Κάιρο.
Το «μείγμα του τρόμου» διαδόθηκε αστραπιαία με την αραβική άνοιξη ως το ελιξίριο της αντοχής και της ενδυνάμωσης της επανάστασης και διαδόθηκε στα πλήθη που ήταν έτοιμα να θυσιαστούν από την Τυνησία ως την Αίγυπτο και από την Λιβύη ως την Συρία.
Η θανάσιμη αμφεταμίνη έγινε ένας εφιάλτης για την Μέση Ανατολή: σε κατάσταση έκστασης τα άτομα αποκεφαλίζουν και σκοτώνουν με χαμόγελο και άδειο κεφάλι.
Οι Κούρδοι καταγγέλλουν ότι βρήκαν αυτά τα χάπια στις τσέπες εκατοντάδων μαχητών τζιχαντιστών που σκοτώθηκαν στην Κόμπανι.
Οι αναλύσεις Αμερικανών ειδικών στα βίντεο που εμφανίζουν τον Βρετανό Τζιχάντι Τζον να εκτελεί άτομα καταδεικνύουν ότι ο δήμιος είναι υπό την επήρεια αμφεταμίνης.
Οι πρώτες αναφορές για τη χρήση αυτής της ουσίας προέρχονται από τους διαδηλωτές που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας το 2011.
Πολλοί από αυτούς αναγνώρισαν ότι δέχθηκαν από τους διοργανωτές αυτά τα καταπληκτικά χάπια που δίνουν κουράγιο και δύναμη.
Οι παραδόσεις των χαπιών γίνονταν τότε στους αδελφούς Μουσουλμάνους από Ντουμπάι και Κατάρ.
Οι πρώτες χημικές αναλύσεις έγιναν από τους Ιταλούς καραμπινιέρους. Όταν αυτοί πήγαν στη Λιβύη το 2013 για να αποπειραθούν να μετασχηματίσουν τις ομάδες των μαχητών σε κανονικό στρατό και στη βάση των αναλύσεων αίματος συνειδητοποίησαν ότι το 30% των υποψηφίων ήταν εξαρτημένοι από ναρκωτικά.
Μιλάμε για ένα λευκό χαπάκι που σου επιτρέπει να ξεχάσεις πόνο και φόβο, το οποίο χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο μέτωπο της Συρίας.
Το Captagon είναι ο καλύτερος σύμμαχος των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Αλλά το Ισλαμικό Κράτος δεν είναι το μόνο στρατόπεδο που καταφεύγει σε τούτο το ναρκωτικό με βάση την αμφεταμίνη και την καφεΐνη.
Στο συριακό μέτωπο, τα μέλη της Αλ Νούσρα – Αλ Κάιντα και οι ένοπλοι του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) επίσης το χρησιμοποιούν, για να παίρνουν θάρρος.
Το Captagon είναι ποικιλοτρόπως αποτελεσματικό.
Σύμφωνα με έναν διακινητή, ο οποίος μίλησε στο κανάλι ARTE: «Σε πουσάρει, μάχεσαι χωρίς να κουράζεσαι, προχωράς ευθεία μπροστά, αγνοείς τι σημαίνει φόβος. Οι μαχητές το χρησιμοποιούν για να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση, για να ελέγχουν τα νεύρα τους και να βελτιώνουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις».
Ελάχιστη σημασία έχει ότι η χρήση του απαγορεύεται από το Ισλάμ, αφού «στις μέρες μας, οι πάντες αδιαφορούν για τη θρησκεία».
Ένας αξιωματούχος της Δίωξης Ναρκωτικών της Χομς, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Reuters, επισημαίνει την παράδοξη στάση των εγκλείστων υπό την επήρεια του Captagon: «Τους βαράγαμε και δεν νιώθανε τον πόνο. Οι περισσότεροι γελάγανε όσο τους ξυλοφορτώναμε».
Το φάρμακο αυτό φτιάχτηκε το 1963 και αρχικά το συνταγογραφούσαν για να καταπολεμήσουν τις διαταραχές στη συγκέντρωση και τη ναρκοληψία, προτού περιληφθεί στον κατάλογο των ψυχοτρόπων ουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 1986. Έκτοτε, το Captagon απαγορεύεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. Εμ, μόνο μαστουρομένος συναντάς τον δημιουργό σου, εν προκειμένου τον αλλάχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή