Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

"ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!

Τα βιβλία τον μάραναν τον υπόδουλο στους τοκογλύφους Κατρούγκαλο. "Η Κρίση και η Διέξοδος" λέει ο θρασύς. Και η...διέξοδος γι αυτόν είναι να υπηρετεί τους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδος! Ρε ουστ από 'δω!
Ο κ. Κατρούγκαλος ανακοίνωσε τη συντριβή των συντάξεων! Το κράτος πλέον θα δίνει μια εθνική σύνταξη που θα συμπληρώνεται από την...

αναλογική, η οποία θα προσδιορίζεται με τις ασφαλιστικές εισφορές των ασφαλισμένων! Επίσης ο κ. Κατρούγκαλος ανακοίνωσε την κατάργηση του ΕΚΑΣ και ένα ταμείο για όλες τις κύριες συντάξεις! Πάμε με άλλα λόγια σε πλήρη ισοπέδωση των συντάξεων και σε κινεζοποίηση του ελληνικού λαού! Και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη δεν έχει κλείσει η λεγόμενη «διαπραγμάτευση με τους θεσμούς», κάτι που σημαίνει ότι θα πάμε σε ακόμη τραγικότερες καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Απλά, ο υπηρέτης των τοκογλύφων Κατρούγκαλος προετοίμασε το έδαφος για τα δεινά που έρχονται! 



1 σχόλιο:

  1. Καθάρματα Κλέφτες Αλήτες Ανθέλληνες Προδότες Τουρκόγυφτοι Απατεώνες Στσλινικά Φασιστικά Σκουπίδια Δοσίλογοι Ρουφιάνοι της Μέρκελ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Γιουσουφάκια των Αμερικάνων Ιμπεριαλιστών Συριζαίοι Ρουφιάνοι των τοκογλύγων ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΣΑΛΙΟ ; ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΠΑΣΑ ΦΛΩΡΟΙ της Γ...... ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΟΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ Γ......... ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή