Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ...


                                                                                 24 Noεμβρίου 2015


 Ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση
για το Στρατηγικό Σχεδιασμό
της Ένωσης Γονέων

Θερμά Συγχαρητήρια


          Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης παρέστη την Κυριακή 22 Νοε. 2015 στην Ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση για το Στρατηγικό Σχεδιασμό, που διοργάνωσε στην αίθουσα τελετών του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, με απόλυτη επιτυχία το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας.

        Η διαβούλευση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και ήταν από κάθε πλευρά άριστα προετοιμασμένη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και τους εκπροσώπους της στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης(ΔΕΔ). Η συζήτηση έγινε με βάση το επεξεργασμένο σχέδιο κειμένου που προέκυψε από τη συνεργασία των μελών στη ΔΕΔ, του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όλων των εκπροσώπων της Ένωσης.

        Ο επικεφαλής της παράταξης αφού άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή τους γονείς, τοποθετήθηκε επί των προτάσεών τους και συνοψίζοντας πρότεινε να:
·    Διαχωρισθούν τα επείγοντα ζητήματα των Σχολείων που έπρεπε να είχαν γίνει «χθες», από εκείνα που θα προταθούν για το Στρατηγικό Σχέδιο.
·    Εξετασθεί το ζήτημα των αιθουσών διδασκαλίας που αναγκαιούν από «μηδενική βάση». Δηλαδή τωρινός αριθμός παιδιών, αυξημένος κατά 20% λόγω μετακινήσεων από την ιδιωτική στη δημόσια εκπαίδευση και ο αριθμός αυτός δια του 25 μαθητές / αίθουσα.
·   Κοινοποιούνται όλα τα αιτήματα των Σχολικών Μονάδων σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις.
·  Αποκτήσουν τα υποβαλλόμενα αιτήματα πιο επιτακτικό, πιεστικό και διεκδικητικό χαρακτήρα.

        Τελειώνοντας συνεχάρη για την ποιότητα της διαβούλευσης το Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τους κκ. Κονταξή, Καζάκο, Ζήκα, Χαμηλοθώρη, Σταυρογιάννη, Μαρκογιαννάκη και Μπουζαμπαλίδη. Επίσης συνεχάρη τις κκ Μπαρμπαγεωργοπούλου και Ξανθάκη που μαζί με τον κ. Καζάκο μελέτησαν και εισηγήθηκαν τις προτάσεις της Ένωσης.

        Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας  δήλωσε ότι είναι πάντα στη διάθεση της Ένωσης και τούτο αποτελεί δέσμευση διαρκή.


 

2 σχόλια:

  1. Ρε ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ κάντε και κανένα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ νσ σώσουμε την χώρα όλο λόγια και φούμσρα είστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ? ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή